BUDUĆNOST SA NOVIM TRENEROM – Kljajić uz Smiljanića

Budućnost, u četvrtoj utakmici sezone, dočekaće Kabel i biće to ujedno i debi Smiljanića i Kljajića

Promena na klupi Budućnosti, posle trećeg kola prolećne sezone, Milana Kuljića nasledio je Branko Smiljanić.

Mladi i ambiciozni stručnjak, sad već bivši trener prvoligaša iz Dobanovaca, ostvario je solidan učinak u prethodnih 270 minuta borbe za bodove. Dobanovčani su, kod kuće, igrali bez pobednika u duelu sa Mladosgi GAT (1:1), bilo je to jedno od prijatnijih iznenađenja u rezultatskom smislu, obzirom da Novosađani imaju superligaške ambicije.

fotografija: Dušan Kljajić

Tim u crveno-beloj opremi zatim je, na svom terenu, svladao mitrovački Radnički (1:0), a u poslednjoj utakmici izgubio je u gostima pančevačkom Železničaru (0:2).

Branko Smiljanić se, tako, vraća na prvoligašku scenu posle dugo godina rada u inostranstvu, najduže u Libiji, a iskusnom stručnjaku asistiraće Dušan Kljajić, u dve epizode predvodnik sa klupe Dobanovčana. Zanimljivo je da su Branko Smiljanić i Dušan Kljajić u odličnim odnosima, svojevremeno su branili boje u isto vreme u istom klubu, višegodišnje drugarstvo prenelo se i u privatne živote pa su pre više od tri decenije postali kumovi.

Budućnost, u četvrtoj utakmici sezone, dočekaće Kabel i biće to ujedno i debi Smiljanića i Kljajića u taboru beogradskog prvoligaša.