BUDUĆNOST PONOVO UZELA MERU ČAČANIMA

Dobanovčani su ponovo uzeli meru Čačanima, sebi uknjižili tri važna boda u borbi za opstanak, a gosta na momenat udaljili od vrha tabele. Iskusni strateg Dragan Ivanović dobro je pročitao igru gostiju, pronašao protivteža i nametnuo ritam koji im nije odgovarao.

 Zaslužbeno smo pobedili, jer smo uložili više energije, snage i volje. Bila je to prava takmičarska utakmica i, s obzirom da je u pitanju prvo kolo, zadovoljan sam odnosom prema igri. Igrali smo u defanzivi bez Pajovića Anđelkovića, osetio se njihov izostanak kada smo primili gol iz individualne akcije.

Pokazali smo veliku energiju i želju, imali svoju fizionomiju. Težili smo ka protivničkom golu i trenutni rezultat nas nije deprimirao. U poluvremenu sam izvršio rotaciju i odbrambenog igrača zamenio napadačem i posrećilo nam se da je baš Rajevac bio strelac, i preko Arsića imali još dve prilike. Na kraju Borac 1926 je pokušao dugim loptama, ali smo dobro odreagovali. Vidi se da Čačanima nedostaje Savić (pojačao Trayal), nedostaje kao inicijalna kapisla pored Ratkovića – kaže trener Dragan Ivanović i naglašava da pobeda neće ništa značiti ukoliko ne budu odigrali u kontinuitetu preostalih 16 utakmica, a ne da ih bije glas da su domaćinska ekipa.

Izvor: Srbija sport