SVEČANO OTVOREN PRVI FUDBALSKI TEREN SA VEŠTAČKOM TRAVOM U DOBANOVCIMA

Fudbalski savez Srbije nastavio je sa akcijom pomoći klubovima širom Srbije, a posle današnje posete FSO Surčin, svečano otvoren fudbalski teren sa veštačkom travom u Dobanovcima.

Uz novu opremu, i novi teren, travnata lepotica u Dobanovcima, fudbalski raj (veštačka trava) za buduće asove, decu koja treniraju fudbal. I slika koja se ne zaboravlja, mlađe kategorije brojnih klubova pored jednog od svojih idola, Dušana Tadića.

A novu opremu su dobile sve kategorije klubova: Budućnost (Dobanovci), Jedinstvo (Surčin), Šumadinac (Bečmen), Borac (Progar), Srem (Jakovo), Posavac Tišma…

Uvek je najslađe družiti se sa decom. Meni je zadovoljstvo da im izmamim osmehe na lica i da mogu da im pomognem nekim savetima. Imam utisak da im na taj način ulivam dodatni motiv da budu još bolji sa loptom. Sećam se kako sam ja reagovao kad sam bio u njihovim godinama, to su stvari koje se ne zaboravljaju. Stalno potenciram priču da rade ono što vole, jer smatram da je to suština. Možda ova deca još uvek ne shvataju šta to znači, ali kako vreme bude prolazilo biće im jasnije koliko je bitno da uživaju u odabranoj profesiji. Danas mi je bilo veoma lepo u Dobanovcima, ponovo sam se uverio koliko toj deci znači dolazak proslavljenih fudbalskih imena i ljudi koji rukovode našim fudbalom. Ovo je sjajan gest Fudbalskog saveza Srbije, čujem da će se akcija pomoći klubovima nastaviti i raširiti na teritoriju cele Srbije – rekao je Dušan Tadić.