SREMCI KONKRETNIJI – DOBANOVČANI SPUSTILI RAMPU

BUDUĆNOST – LOZNICA 2:0 (0:0)

STADION: FK Budućnost. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Jeknić Stefan. POM.SUDIJE: Rijavec Nikola i Marjanović Aleksandar. STRELCI: Smiljanić 48.min (k.u.) i Papović 90.min (Budućnost). ŽUTI KARTONI: Novaković i Jeličić (Budućnost), Ivić i Spasenović (Loznica).
BUDUĆNOST: Mirković, Ninković (Markišić), Jeličić, Dobrijević, Smiljanić, Đorđević, Rajevac (Papović), Pajović, Novaković (Arsić), Anđelković, Veselinović (Ilić) (Vajon). 
LOZNICA: Ružić, Ilić, Spasenović, Bogićević, Stanojlović, Komarčević, Milinković, Vraštanović (Matić), Ristivojević, Belić (Milovanović), Ivić.

Ravnopravnih prvih 45 minuta rivali su na predah otišli praznih mreža. Dobanovčane su usrećile izmene, pojačali su ritamulaskom rezervista, a posle šuta Rajevca i udarca lopte u ruku igrača Loznice dosuđen jedanaesterac. Siguran sa bele tačke bio je Smiljanić 1 – 0.

Ključni trenutak zbio se kada je Mirković odbranio udarac napadača gostiju Stanojlovića, bila je to stopostotna šanska ekipe sa Podrinja dok nije bilo golova. Na drugoj strani terena, golman Lozničana RUžić pročitao je nameru Anđelkovića.

Izrađenu akciju domaćina Papović je pretvorio u gol, rutinski je pogodio suprotan ugao – 2 – 0.

Ekipa Budućnosti delovala je ozbiljnije ulaskom Arsića i Markišića, vezista i dvojice napadača i to je urodilo plodom kad je reč o zasluženoj pobedi ekipe trenera Dragana Ivanovića, srećnijeg na kraju premijere od kolege sa klupe gostiju Dragana Mićića.

Izvor: Sportski Žurnal