KROZ DOBANOVCE PRODEFILOVALO 30 IGRAČA

Proteklih dana Dobanovci su bili stecište velikog broja mladih i neafirmisanih igrača koji su došli sa ciljem da se nametnu treneru Vladici Petroviću i stručnom štabu. Dobar glas daleko se čuje i dobri rezultati Budućnosti iz prošle sezone bili su magnet, i ne čudi da je na probi bilo blizu 30 igrača. Po pravilu malo njih zadobije poverenje trenera, jer ne poseduju kvalitet primeren prvoligaškom klubu, kratko se zadrže u potrazi za novim angažmanom.

Kad je prelazni rok u pitanju Dobanovčani su zadržali kostur tima, kao što su nosioci igre: Lučić, Pajović, Markišić, Janić, Arsić, S. Ilić, Ninković…

– Utakmica sa IMT-om proveriti mogućnosti još 2-3 igrača sa probe, mada to nije kvalitet koji bi zadovoljio naše ukuse. Došla su nam trojica kvalitetnih i iskusnih igrača, štoper Šljivić iz niškog Radničkog, Filip Stojanović, vezni iz Kolubare, koji je nastupao za Rad, Mladost i igrao u Grčkoj i Aleksandar Milić, internacionalac u Grčkoj i Albaniji – kaže u kratkom obraćanju Petrović.

Pored „traktorista“ dogovorene su provere sa Smederevom 1924, Zemunom, OFK Žarkovom. U planu je da nedelju dana pred početak prvenstva otputuju na završne pripreme u neku od stalnih destinacija.

Izvor: Srbija Sport