KIROVSKI I ANIČIĆ ZA VEĆU SIGURNOST I EFIKASNOST DOBANOVČANA

Dobanovčani vredno rade dve nedelje na terenu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji. Radi se dva puta dnevno, i već su imali prvu proveru protiv zonaša Leštana(4:0). Kako nam je rekao trener Goran Dragoljić, rezultat je bio u drugom planu i utakmica je više poslužila da proveri mogućnosti igrača koji se nalaze na probi.

Treća nedelja rada biće obeležena učestalim proverama na svaka tri dana. U sredu rivali su „romantičari“, sledi u subotu Jedinstvo iz Surčina, ponovo Leštane, OFK Žarkovo. 12. februar je rezervisan za meč sa nekim od superligaša, a dan kasnije ekspedicija Dobanovčana putuje u Banju Vrujci na sedmdnevne priprema. Planirano je da odigraju meč sa jednim od lokalnih ligaša, a u povratku zakazana je utakmica sa Jedinstvom na Ubu. Pred nastavak prvenstva planirana  je generalka 22. februara sa IMT-om.

Od pojačanja iz OFK Žrkova su došli golman Kirovski i napadač Aničić. Nova lica su još Bubalo, Radovanović, štoper Omega i rekovalescent Kukolj. Dobanovce su napustili golman Tatić, Jovanović, Stojanović, Simić i špic Lukić. Naredne dve utakmice sa OFK Beogradom i Jedinstvom biće još jedna provera za pridošlice, kako bi trener Dragoljić mogao da revidira spisak prvotimaca i  formira takmičarski sastav.

izvor: srbijasport.net