JANJIĆ ZA REMI

U kvalitetnoj fudbalskoj predstavi oba rivala su pružila dobru i dinamičku igru, neško konkretniji u prvom poluvremenu su bili gosti i došli do prednosti. Nastavak je pripao domaćinu, Budućnost je bila ekipa koja je tad dominirala, imala više od igre i nekoliko dobrih šansi, nerešeno je na kraju zadovoljilo obe strane.

Sudija Milan Stefanović je, čini se, dva puta mogao mirne duše da pokaže na belu tačku u korist domaćina, posle prekršaja nad Smiljanićem u kaznenom prostoru, potom i igranja rukom odbrabenog igrača Grafičara. Žestoko su protesttovali domaćini, ali sudija ostao dosledan.

IGRAČ UTAKMICE: MILAN JANJIĆ

GRAFIČAR je u prvom poluvremenu bio konkretniji što se šansi tiče, na isteku četvrt sata igre, posle centrašuta sa leve strane, Marjanović je šutirao glavm malo iznad prečke. Minut kasnije nova prilika, udarac Burmaza Mirković je sigurno ukrotio. Iz trećeg pokušaja gosti su došli do prednosti, Burmaz je posle kontranapada loptom u prazan prostor sa golom spojio Vidića koji je sam ispred Mirkovića upotrebljivu loptu poslao u mrežu.

BUDUĆNOST posle samo pet minuta u nastavku poravnao je Milan Janjić upotrebio je ubojito oružije levicu, udarcem iz daljine savladao je Stankovića. Deset minuta kasnije mogao je i Rajevac bolje, šutirao pravo u Stankovića, na isteku 70. minuta kapiten domaćina Lučić je odlično šutirao iskosa sa desne strane, Stanković krajnjim naporom sačuvao mrežu. Još jednom je Janjić oprobao udarac, Stanković je bio dobro postavljen.

Izvor Žurnal: Z. Zirojević