BUDUĆNOST IZNENADA BEZ TRENERA OSTAVKA DRAGANA IVANOVIĆA

Na iznenađenje mnogih, Budućnost je ostala bez trenera. Posle dva i po meseca na klupi Budućnosti, šef stručnog štaba Dragan Ivanović i i prvoligaš su prekinuli saradnju.

Ivanović je ekipu preuzeo u zimskoj pauzi, Budućnost je zauzimala desetu poziciju na tabeli sa 22 osvojena boda. Posle sedam odigranih kola nastavka, Dpbanovčani zauzimaju sedmu, sa 35 bodova i dobrim izgledom da izbore opstanak. Za period Ivanovića, Budućnost je osvojila 13 bodova, zabeležila četiri pobede, savladala Borac sa 2:1, Zemun 1:0, Loznicu 2:0, Trajal 1:0. Odigrali su nerešeno sa Jagodinom 1:1, poražena od Kolubare 0:1 i Dinama 0:1.

Sportski direktor Nedeljko Ostojić o razlozima prekida saradnje kaže:

Sve zasluge za rezultate Budućnosti u nastavku prvenstva pripada stručnom štabu na čelu sa Draganom Ivanovićem. Svo poštovanje za rad na terenu i Van njega, ljudske i fudbalske kvalitete. Radi se o izuzetnom čoveku i treneru, ostaje žal što zbog privatnih obaveza nije u mogućnosti da se u potpunosti posveti radu u klubu. Draganu Ivanoviću želimo sve najbolje u nastavku karijere i nadamo se da ćemo u budućnosti ponovo sarađivati. Vrata kluba su mu uvek otvorena.

Sada već bivši šef stručnog štaba Dragan Ivanović izneo je viđenje rastanka sa Dobanovčanima.

Podneo sam ostavku u poslednje vreme su nam se stavovi po nekim pitanjima razilazili i najbolje rešenje je bilo da se prijateljski rastanemo. Zahvaljujem se na dosadašnjoj saradnji svima u klubu i želim im sve najbolje do kraja prvenstva.

Ekipu će na sledećoj prvenstvenoj utakmici protiv Železničara u Dobanovcima predvoditi pomoćni trener Žarko Jeličić. U imenovanju novog šefa stručnog štaba, kako ističu u taboru Dobanovčana, neće žuriti, jer žele adekvatnog i kvalitetnog stručnjaka na klupi.

Izvor: Žurnal – Z. Zirojević